Bestuur

Onno Brautigam

Voorzitter

Contact e-mail: onnobrautigam@icloud.com

Onno heeft de afgelopen jaren als docent Engels gewerkt. Momenteel is hij werkzaam als huiswerk begeleider, bijles docent en remedial teacher. Zijn grote drijfveer is een citaat van Tony Blair: “the best economic policy is education, education and education.” Hier zit alles in, van samen tot duurzaam, van individu tot solidair.

Onno is opgegroeid in Uithoorn. Na 25 jaar in Amsterdam te hebben gewoond woont hij sinds 2013 weer in het dorp van zijn jeugd. Hij woont samen en heeft een zoon

Gert Ossenkoppele

Secretaris 

Contact e-mail: ossen005@kpnmail.nls

Gert is zojuist deels met pensioen gegaan en werkt nog deels als hoogleraar hematologie aan het VU Medisch Centrum. Hij is landelijk Groen Links lid maar heeft in het verleden ook wel eens D66 gestemd. De mix die DUS vormt tussen het gedachtengoed van Groen Links en D66 is in zijn ogen een ideale basis om vorm te geven aan een duurzaam en sociaal rechtvaardig Uithoorn met gelijke kansen voor iedereen.

Na zijn pensioen wil hij zich daar wat meer voor inzetten. 

Gert woont in Meerwijk Oost met zijn partner Lenie heeft 4 kinderen en 8 kleinkinderen.


Peter Timmer

Penningmeester

Contact e-mail: petertimmer@dus-uithoorn.nl

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pdeter-Timmer.png

Peter is vele jaren raadslid en fractievoorzitter geweest van DUS! en daarvoor ook van D66. Ook in de gemeente Ouder-Amstel is Peter raadslid geweest voor D66.
Sinds maart 2018 doet hij het wat rustiger aan in de politiek, als lid van het bestuur in de functie  van penningmeester. De financiën zijn hem wel vertrouwd. Na 43 jaar werk op een accountantskantoor is hij een zelfstandig administratiekantoor begonnen en dat doet hij nog steeds. Peter is gehuwd geweest, zijn echtgenote is in augustus 2016 overleden. Hij heeft 2 dochters en is opa van 4 kleinkinderen.