Fractieassistent

Fieke Otto-Ossenkoppele

Fractieassistent

 
Contact e-mail: secretariaat@dus-uithoorn.nl

Fieke is geboren en getogen in Uithoorn, maar verruilde na de middelbare school het dorpsleven voor een studentenleven in Nijmegen. Na een studie culturele antropologie reisde ze veelvuldig, was werkzaam als beleidsadviseur/projectleider bij de Gemeente Amsterdam, gaf maatschappijleer en maakte theater. Vier jaar geleden keerde ze terug naar haar geboortegrond, waarvoor ze zich nu via DUS! inzet. Haar drijfveer is om alles wat in en op die grond leeft op een duurzame manier met elkaar te laten samenleven. Oplossingsgericht, onderzoekend en creatief in het hier en nu, maar met het groter geheel in het bewustzijn: de planeet en haar toekomst, de generaties voor en na ons en medeburgers wereldwijd.

Fieke woont samen met haar man en drie jonge zoons in De Kwakel. Ze is werkzaam als teamleider in het voortgezet onderwijs.


 

Willem Körnmann

Fractieassistent

 
Contact e-mail: willemkornmann@dus-uithoorn.nl

Willem Körnmann, 60 jaar, gehuwd, 2 kinderen en woont sinds 1988 in Uithoorn. Zijn missie is dat Uithoorn een fijne woonplaats blijft waar de gemeente haar financieel beheer op orde heeft, zorgt voor een goed openbaar vervoer en oog heeft voor het milieu en een beheersbaar Schiphol. Willem is betrokken bij de natuur en bij een zorgzame samenleving. Als voorzitter van de actiegroep ‘Red het Libellebos’ heeft hij met succes actie gevoerd voor het behoud van een groen Libellebos. Willem was Vicevoorzitter van het Participatieplatform Sociaal Domein, het formele adviesorgaan van het college op de uitvoering van de Participatiewet, de Wmo en de Jeugdzorg. Hij is medeoprichter en secretaris van de Stichting Kinderboerderij De Olievaar en hij is als beheerder (op vrijwillige basis) dagelijks te vinden op de kinderboerderij.