Bestuur

Voorzitter

Gert Ossenkoppele

Contact e-mail: ossen005@kpnmail.nls

Gert is met pensioen gegaan. Hij was hoogleraar hematologie aan het VU Medisch Centrum. Hij is landelijk Groen Links lid maar heeft in het verleden ook wel eens D66 gestemd. De mix die DUS vormt tussen het gedachtegoed van Groen Links en D66 is in zijn ogen een ideale basis om vorm te geven aan een duurzaam en sociaal rechtvaardig Uithoorn met gelijke kansen voor iedereen. Nu hij meer tijd heeft wil hij zich daar extra voor inzetten. Gert woont in Meerwijk Oost met zijn partner Lenie heeft 4 kinderen en 8 kleinkinderen.


Peter Timmer

Penningmeester

Contact e-mail: petertimmer@dus-uithoorn.nl

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pdeter-Timmer.png

Peter is vele jaren raadslid en fractievoorzitter geweest van DUS! en daarvoor ook van D66. Ook in de gemeente Ouder-Amstel is Peter raadslid geweest voor D66.
Sinds maart 2018 doet hij het wat rustiger aan in de politiek, als lid van het bestuur in de functie  van penningmeester. De financiën zijn hem wel vertrouwd. Na 43 jaar werk op een accountantskantoor is hij een zelfstandig administratiekantoor begonnen en dat doet hij nog steeds. Peter is gehuwd geweest, zijn echtgenote is in augustus 2016 overleden. Hij heeft 2 dochters en is opa van 4 kleinkinderen.  

Ton Worm

Communicatie

Ton is jarenlang als docent, auteur van lesmethodes en als lid van de schoolleiding van een vmbo-school werkzaam geweest. Vanuit zijn interesse voor de nieuwe media was hij verantwoordelijk voor de communicatie van de school. Het maken en monteren van videobeelden was zijn specialiteit. In 2018 kreeg hij de unieke mogelijkheid om een duurzame woning aan het Zijdelveld te gaan bouwen. Nu hij met pensioen is, kan hij zijn kwaliteiten op het gebied van communicatie en de ervaringen bij het realiseren van een duurzame woning, inzetten bij zijn bestuurstaken van DUS!
Ton is gehuwd en heeft een zoon en twee kleindochters!