Bestuur

Ans GiermanAns Gierman

Voorzitter

Contact e-mail: ansgierman@dus-uithoorn.nl

Ans is econoom en werkt als adviseur arbeidsmarkt- en organisatieontwikkeling bij de gemeente Gouda. Haar drijfveer in haar werk is om iedereen te laten participeren en daarmee een betere samenleving te realiseren.

Ze heeft een LAT-relatie, twee kinderen en woont in Meerwijk-Oost.

Ze wil zich middels de politiek inzetten voor een overheid, die mensen en organisaties stimuleert om een duurzame samenleving en een mooie wereld te realiseren. Een wereld waarin mens en dier zich optimaal kunnen ontwikkelen.

 

Ans GiermanOnno Brautigam

Secretaris a.i.

Contact e-mail: secretariaat@dus-uithoorn.nl

Onno heeft de afgelopen jaren als docent Engels gewerkt. Momenteel is hij werkzaam als huiswerk begeleider, bijles docent en remedial teacher. Zijn grote drijfveer is een citaat van Tony Blair: “the best economic policy is education, education and education.” Hier zit alles in, van samen tot duurzaam, van individu tot solidair.

Onno is opgegroeid in Uithoorn. Na 25 jaar in Amsterdam te hebben gewoond woont hij sinds 2013 weer in het dorp van zijn jeugd. Hij woont samen en heeft een zoon.

 

Henk WeversHenk Wevers

Penningmeester

Contact e-mail: henkwevers@dus-uithoorn.nl

Henk is chemicus en werkt op het Alkwin Kollege, heeft een verleden in ontwikkelingshulp en chemische bedrijven. Hij woont in Meerwijk-West met partner en is via haar trotse opa van twee kleinkinderen. Hij is politiek actief om de wereld eerlijker en mooier achter te laten dan hij haar aangetroffen heeft.