Bestuur

Voorzitter

Gert Ossenkoppele

Contact e-mail: ossen005@kpnmail.nls

Gert is gepensioneerd. Hij was hoogleraar hematologie aan het VU Medisch Centrum. Zijn landelijk stemkeuze is meestal GroenLinks maar heeft ook wel eens D66 gestemd. De mix die DUS vormt tussen het gedachtegoed van Groen Links en D66 is in zijn ogen een ideale basis om vorm te geven aan een duurzaam en sociaal rechtvaardig Uithoorn met gelijke kansen voor iedereen. Nu hij meer tijd heeft wil hij zich daar extra voor inzetten. Sinds kort geeft hij inburgeringscursussen voor statushouders in Uithoorn. Gert woont in Meerwijk Oost met zijn partner Lenie en heeft 4 kinderen en 10 kleinkinderen.

Secretaris

Wim Verlaan

Wim is gepensioneerd sinds 2017. Hij was manager van een aantal dagbestedings- en werkcentracentra in Haarlem voor mensen met hersenletsel en/of een lichamelijke beperking in Haarlem en omgeving
Zijn stemkeuze is meestal Groen Links met soms een uitstapje naar D’66. Zijn keuze voor DUS! Is gebaseerd op het belang dat hij hecht aan milieu en klimaat, duurzaamheid en aandacht voor alle burgers in de gemeente Uithoorn. Hij spant zich al vele jaren in voor de sport in Uithoorn en de Kwakel, met name in zijn rol als voorzitter van atletiekvereniging AKU.Hij woont met zijn  echtgenote Ria in de Kwakel, heeft 3 kinderen en is trots op zijn 6 kleinkinderen.Peter Timmer

Penningmeester

Contact e-mail: petertimmer@dus-uithoorn.nl

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Pdeter-Timmer.png

Peter is vele jaren raadslid en fractievoorzitter geweest van DUS! en daarvoor ook van D66. Ook in de gemeente Ouder-Amstel is Peter raadslid geweest voor D66.
Sinds maart 2018 doet hij het wat rustiger aan in de politiek, als lid van het bestuur in de functie  van penningmeester. De financiën zijn hem wel vertrouwd. Na 43 jaar werk op een accountantskantoor is hij een zelfstandig administratiekantoor begonnen en dat doet hij nog steeds. Peter is gehuwd geweest, zijn echtgenote is in augustus 2016 overleden. Hij heeft 2 dochters en is opa van 4 kleinkinderen.  

Ton Worm

Communicatie

Ton is jarenlang als docent, auteur van lesmethodes en als lid van de schoolleiding van een vmbo-school werkzaam geweest. Vanuit zijn interesse voor de nieuwe media was hij verantwoordelijk voor de communicatie van de school. Het maken en monteren van videobeelden was zijn specialiteit. In 2018 kreeg hij de unieke mogelijkheid om een duurzame woning aan het Zijdelveld te gaan bouwen. Nu hij met pensioen is, kan hij zijn kwaliteiten op het gebied van communicatie en de ervaringen bij het realiseren van een duurzame woning, inzetten bij zijn bestuurstaken van DUS!
Ton is gehuwd en heeft een zoon en twee prachtige kleindochters!

Elfriede Henraat

DUS-Actief

Oma van 2 prachtige kleindochters.
Ruim 25 jaar werkzaam geweest bij VluchtelingenWerk. Bij mijn afscheid in 2006 was ik coördinator bij stichting Vluchtelingenwerk Amstelland.
In de raadsperiode van 2006 tot 2010 was ik fractie-assistent van GroenLinks.
De onderhandelingen tussen D66 en GroenLinks resulteerde in de oprichting van DUS! In 2010.
Van 2010 tot mei 2018 raadslid van DUS!
Mijn belangstelling lag en ligt vooral bij de balans tussen groen en wonen, Schiphol en het sociale domein.
Het ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen