DUS!-tas voor Repaircafé

DUS tas repaircafé mei 2015 webIn het Repaircafé voeren handige vrijwilligers kleine reparaties uit zodat spullen langer meegaan. Heel duurzaam dus. Iedereen is van harte welkom om langs te komen met bijvoorbeeld apparaten die het niet meer doen, een stoel waarvan een poot los zit, speelgoed waar iets aan kapot is of met kleding waar iets stuk aan is. Er is altijd koffie en thee en tussen de reparaties door is er ook best tijd voor een praatje. Zo is het Repaircafé ook een sociaal gebeuren. Handige vrijwilligers zijn trouwens ook zeer welkom, op dit moment vooral als ze goed met de naaimachine overweg kunnen.

Het Repaircafé is open op de eerste en derde woensdagmiddag van de maand van 13.00 – 16.00 uur, Buurtnest, Arthur van Schendellaan 59.

DUS! (D66 en GroenLinks) verraste het Repaircafé met een DUS!-tas met wat lekkere dingen. DUS! staat voor duurzaam solidair en is natuurlijk erg blij met zo’n duurzaam en sociaal initiatief in Uithoorn. Een welverdiende verrassing dus voor de mensen van het Repaircafé.