High tea van DUS! voor vrijwilligers

high tea vrijwilligers nov2015 webOnder het motto ‘alle lof voor vrijwilligers’ organiseerde DUS! een high tea voor vrijwilligers. Zaterdag 7 november kwamen er zo’n 30 vrijwilligers van verschillende organisaties bij elkaar in De Morgenster in Uithoorn. Het was één grote gezellige ontmoeting, nadere kennismaking, uitwisseling en natuurlijk genieten van de high tea.

Steunpunt Vrijwilligerswerk Uithoorn De Ronde Venen presenteerde de website www.debuurtverbinding.nl. Een website waar je elkaar kunt vinden voor hulpvragen en hulpaanbod. Na afloop konden de aanwezigen een mooie fotopresentatie bekijken, samengesteld door de Cinesjasten, van de interviews die DUS! voor het Witte Weekblad heeft gehouden met vrijwilligers en waarvoor de Cinesjasten de portretfoto’s hadden gemaakt. Medewerkers van De Morgenster, arbeidstrainingcentrum voor mensen met autisme en normale begaafdheid, verzorgden koffie, thee en drankjes.

Een geslaagde middag, een blijk van waardering én inspiratie voor de aanwezige vrijwilligers. DUS! wil op verschillende manieren (de DUS!-tassen, de interviews en deze high tea) de waarde van vrijwilligers laten zien: zij zijn onmisbaar voor onze gemeenschap. Maar wat ook steeds weer blijkt, ook bij de high tea: het is gewoon heel erg leuk om vrijwilliger te zijn.

high tea vrijwilligers ontmoeting nov 2015

high tea vrijwilligersDeMorgenster helpt2nov2015 web