DUS! organiseert Wereldvrouwendag Uithoorn

Op zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag wordt extra aandacht besteed aan de rechten en de positie van vrouwen en meisjes over de hele wereld. Internationale Vrouwendag staat voor solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen. Ieder jaar heeft de dag een apart thema. Dit jaar is het thema ‘Vrijheid’. Al jarenlang strijden vrouwen voor zelfbeschikking, individuele rechten en vrijheid. Vrijheid van vrouwen dient niet onderhandelbaar te zijn maar een vanzelfsprekendheid.
Het gaat ook om de vrijheid te kunnen doen wat je belangrijk vindt, waar je een passie voor hebt en waar jij de wereld een stukje beter door maakt. Over deze belangrijke vrijheden gaan we het zondag 8 maart hebben in Gerrit, het brouwerijcafé in de voormalige bibliotheek, tijdens een gezellige en muzikale bijeenkomst georganiseerd door DUS! Uithoorn. U bent welkom om te komen luisteren naar inspirerende verhalen door vrouwen uit Uithoorn. Zij vertellen in de vorm van een panelgesprek over hun passie en carrière en wat vrijheid daarin voor hen heeft betekent. En natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen en deel te nemen aan de discussie.
De gesprekken worden afgewisseld met gezellige muziek en een hapje en een drankje. Komt u ook naar deze gezellige en inspirerende middag? U bent van harte welkom op zondag 8 maart in Gerrit, Alfons Ariënslaan 1, vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur.