World Cleanup Day 2023

Doe mee aan World Cleanup Day op 16 september en maak een wereld van verschil!

Heb jij ooit gedroomd van een schone, groene en prachtige wereld? Wil je deel uitmaken van een mondiale beweging die daadwerkelijk verandering teweegbrengt? Grijp dan nu je kans en sluit je aan bij miljoenen enthousiaste vrijwilligers van over de hele wereld op World Cleanup Day, op 16 september!
DUS! Uithoorn en de Kwakel doet weer mee met deze wereldwijde actie.

Waarom deelnemen aan World Cleanup Day?

  1. Maak impact: Je hebt de kracht om de wereld te veranderen! Door slechts een paar uur van je tijd te investeren, kun je bijdragen aan een schonere en gezondere planeet.
  2. Lokale gemeenschap: World Cleanup Day is een geweldige manier om je buren en medeburgers in Uithoorn en De Kwakel te ontmoeten. Het versterkt de banden in je gemeente, terwijl je samenwerkt voor een betere toekomst.
  3. Herstel van de natuur: Help de natuur herstellen en beschermen. Elk stukje afval dat je opruimt, draagt bij aan het behoud van onze ecosystemen en het welzijn van dieren.

Hoe kun je deelnemen?

Kom zaterdag 16 september 10:00 uur naar: het parkeerterrein van de St. Janskerk in De Kwakel. Voor handschoenen, afvalzakken en grijpstokken wordt gezorgd.

Deze keer gaan we aan de slag in De Kwakel; Boterdijk, Vuurlijn en rond het Zijdelmeer.

Eindtijd is 12:00 uur. DUS! Uithoorn en De Kwakel zorgt voor een lekker kopje koffie of thee.

Doe mee en laat jouw bijdrage aan een betere wereld meetellen!
Het is prettig (maar hoeft natuurlijk niet) als je even laat weten of je meedoet.
Stuur dan een mailtje naar: secretariaat@dus-uithoorn.nl